Ruilen & Retourneren

Bij Corporate Retail doen we ons best om u via onze website te informeren over onze producten d.m.v. goede foto’s en vermelding van belangrijke kenmerken van deze producten. Mocht er desondanks een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Echter gelden er voor retournering wel een paar voorwaarden.

Voorwaarden

De retour artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen;.

 • De artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst voor retour bij ons worden aangemeld via de e-mail.
 • De pakbon (of een kopie hiervan) ook terugsturen.
 • Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden.
 • Artikelen dienen :
  • niet door u hersteld te zijn(of een poging daartoe).
  • wanneer artikelen meer gebruikt zijn dan nodig om de aard, kenmerken en werking te beoordelen zal de waardevermindering aan u worden doorberekend.
 • U heeft de gebruiksaanwijzing/gebruiksinstructies opgevolgd.
 • De retourzending dient (voldoende gefrankeerd) te zijn.

Uw zending wordt als retour geaccepteerd als het voldoende gefrankeerd is. Indien er beschadigingen zijn aan het product zijn we gerechtigd om een schadevergoeding in rekening te brengen. Wij betalen u alle door u gedane betalingen (inclusief verzendkosten en andere kosten indien u alle artikelen retourneert) binnen 14 dagen, nadat u aan ons hebt gemeld gebruik te willen maken van uw herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons hebt betaald, tenzij u ons toestemming geeft voor een ander betaalmiddel. Hier zullen dan nooit extra kosten voor u aan zijn verbonden.

Retouradres

Ondernemerhuis H10
Hamerstraat 10
7556 MZ Hengelo
Nederland

Tel: +31 (0) 74 – 785 05 37
info@webwinkelvisie.nl

Bevestigingsmail

Wanneer uw retourzending is aangemeld, ontvangt u een bevestigingsmail met een adreslabel die u kunt gebruiken om de artikelen retour te sturen naar ons. Wanneer wij uw retourzending binnen krijgen gaan wij deze voor u verwerken op de manier zoals u het heeft aangegeven bij het aanmelden van uw retour.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

 • 1. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag.
 • 2. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.
 • 3. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Klachtenprocedure

Indien u een klacht heeft kunt u deze indienen per e-mail naar info@xxxx .nl. U ontvangt zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging. We zullen de klacht dan direct in behandeling nemen en u direct op de hoogte stellen van de vorderingen van uw klacht. Een definitieve afhandeling van de klacht zal (uiterlijk) binnen 14 dagen geschieden.

nl_NLNederlands
0

Je winkelwagen